Βαθυ Κοκκινο - "Θολοκουλτουριάρηδες" | ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Βαθυ Κοκκινο - "Θολοκουλτουριάρηδες" | ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ. Συγκεκριμένα οι περιοχές αυτές είναι Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσονται από το πρωί του σαββάτου, 13 μαρτίου στις 6 μέχρι και μέχρι τη δευτέρα 22 μαρτίου οι ακόλουθες περιοχές, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού και της πίεσης που ασκείται στα νοσοκομεία Πολιτησ news, 12/03/2021 (τελευταία ενημέρωση 12:29). Το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα της σάρκας οφείλεται στην παρουσία των ανθοκυανινών, μια οικογένεια χρωστικών που είναι κοινές στα πολλά λουλούδια και φρούτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε πριν λίγο έχει προτείνει τις περιφερειακές ενότητες eυρυτανίας, kιλκίς, λέσβου και χαλκιδικής, καθώς και τους δήμους κατερίνης.

Στο βαθύ κόκκινο φαίνεται να μπαίνουν εννέα ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι της χώρας μας. Συγκεκριμένα από αύριο σάββατο 13 μαρτίου, στις 06:00. Την ένταξη του δήμου χανίων σε κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) για την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς. Κατεβάστε όλες τις φωτογραφίες και χρησιμοποιήστε τις ακόμα και για εμπορικά πρότζεκτ. Οι 9 περιοχές που φαίνεται να «κλειδώνουν» στο «βαθύ κόκκινο»:

ΣΕΙΡΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ FAMILY(ΚΟΚΚΙΝΟ)
ΣΕΙΡΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ FAMILY(ΚΟΚΚΙΝΟ) from www.lazaridis-k.gr
Στις 10 μάρτη του 2010, παραμονή γενικής απεργίας, πέφτει νεκρός σε ένοπλη συμπλοκή με τους ένστολους υπηρέτες της. Στο βαθύ κόκκινο παραμένουν αττικής, αιτωλοακαρνανίας, βοιωτίας, εύβοιας, φθιώτιδας, φωκίδας, αργολίδας, αρκαδίας, κορινθίας, θεσσαλονίκης, άρτας και θεσπρωτίας, ηρακλείου, σάμου, λευκάδας, ο δήμος καλυμνίων, ο δήμος ρόδου, ο δήμος χίου και ο δήμος ανωγείων. Συγκεκριμένα οι περιοχές αυτές είναι Νέα μέτρα, με την ένταξη νέων περιοχών στο βαθύ κόκκινο εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Την εκ νέου παράταση του lockdown για αττική και θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, καθώς και την ένταξη άλλων οκτώ περιοχών στο «βαθύ κόκκινο». Νέες διαρροές σημειώνονται από το απόγευμα σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που θέλουν τα γιάννινα να οδηγούνται στο «βαθύ κόκκινο». Τα επιπλέον μέτρα θα ισχύουν από το σάββατο 13 μαρτίου μέχρι και τουλάχιστον την δευτέρα 22 μαρτίου. Από βαθυ κοκκινο , τετάρτη, 10 μαρτίου 2021 | 11:43 μ.μ.

Οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας εντάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Όπως είναι αναμενόμενο, το lockdown παίρνει παράταση. Το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα της σάρκας οφείλεται στην παρουσία των ανθοκυανινών, μια οικογένεια χρωστικών που είναι κοινές στα πολλά λουλούδια και φρούτα. Πολιτησ news, 12/03/2021 (τελευταία ενημέρωση 12:29). See more of βαθύ κόκκινο on facebook. Στο βαθύ κόκκινο φαίνεται να μπαίνουν εννέα ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι της χώρας μας. Εισήγηση για αυστηρό lockdown σε ιωάννινα και χαλκιδική. Στο «βαθύ κόκκινο» βυθίζεται η ελλάδα μέρα με τη μέρα, αφού όσο περνούν οι μέρες παρά τα σκληρά lockdown σε πολύ μεγάλο μέρος της χώρας τα κρούσματα επιμένουν πολύ ψηλά, ενώ και η πίεση στα νοσοκομεία αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να οδηγεί το σύστημα υγείας σε «ασφυξία». Την ένταξη του δήμου χανίων σε κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) για την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς. Η περιφερειακή ενότητα ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα λέσβου και η περιφερειακή ενότητα χαλκιδικής. Τα επιπλέον μέτρα θα ισχύουν από το σάββατο 13 μαρτίου μέχρι και τουλάχιστον την δευτέρα 22 μαρτίου. Contact βαθύ κόκκινο on messenger. Στο μεταξύ, σε «βαθύ κόκκινο» πέρασε και ο δήμος χανίων όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «αθήνα 9.84» ο καθηγητής τόνισε ότι «τα πράγματα είναι δύσκολα κι ελπίζουμε να μην εξελιχθούμε σε μια νέα ισπανία ή πορτογαλία» και πρόσθεσε πως «αύριο θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στην επιτροπή η πιθανότητα να μπουν κι άλλες περιοχές στο βαθύ.

Στο «βαθύ κόκκινο» βυθίζεται η ελλάδα μέρα με τη μέρα, αφού όσο περνούν οι μέρες παρά τα σκληρά lockdown σε πολύ μεγάλο μέρος της χώρας τα κρούσματα επιμένουν πολύ ψηλά, ενώ και η πίεση στα νοσοκομεία αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να οδηγεί το σύστημα υγείας σε «ασφυξία». Στις 10 μάρτη του 2010, παραμονή γενικής απεργίας, πέφτει νεκρός σε ένοπλη συμπλοκή με τους ένστολους υπηρέτες της. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση του lockdown σε αττική και θεσσαλονίκη, καθώς μαζί με άλλες περιοχές της χώρας παραμένουν στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου: Οι περιοχές που παραμένουν στο βαθύ κόκκινο: Αυστηρότερα μέτρα στα χανιά από αύριο.

Θεσσαλονίκη: Γιατί είναι ελεγχόμενη η κατάσταση στις ΜΕΘ ...
Θεσσαλονίκη: Γιατί είναι ελεγχόμενη η κατάσταση στις ΜΕΘ ... from www.voria.gr
Στο βαθύ κόκκινο φαίνεται να μπαίνουν εννέα ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι της χώρας μας. Στο μεταξύ, σε «βαθύ κόκκινο» πέρασε και ο δήμος χανίων όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Κατερίνης, ιωαννίνων, σκιάθου, χανίων και μετσόβου. Νέες διαρροές σημειώνονται από το απόγευμα σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που θέλουν τα γιάννινα να οδηγούνται στο «βαθύ κόκκινο». Μετά τις δήθεν μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι τα πετσωμένα κανάλια συνεχίζουν το διαγωνισμό ανεκδότων. Την ένταξη του δήμου χανίων σε κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) για την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά τη συνεδρίαση της σήμερα εισηγήθηκε βαθύ κόκκινο, με το αυστηρότερο. Η κατερίνη τίθεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου λόγω της δυσμενούς επιδημιολογικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Έδωσε την ζωή του πολεμώντας, για να γίνει η κρίση ευκαιρία για την κοινωνική επανάσταση.

The latest tweets from βαθυ κοκκινο (@kokkinos111): Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά τη συνεδρίαση της σήμερα (12/03) εισηγήθηκε να τεθούν σε βαθύ κόκκινο. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά τη συνεδρίαση της σήμερα εισηγήθηκε βαθύ κόκκινο, με το αυστηρότερο. Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») εντάσσονται με ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, από αύριο το πρωί στις 6 και μέχρι τη δευτέρα 22 μαρτίου νέες περιοχές, λόγω της αυξητικής τάσης του επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται σε. Νέες διαρροές σημειώνονται από το απόγευμα σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που θέλουν τα γιάννινα να οδηγούνται στο «βαθύ κόκκινο». Οι 9 περιοχές που φαίνεται να «κλειδώνουν» στο «βαθύ κόκκινο»: See more of βαθύ κόκκινο on facebook. Στο «βαθύ κόκκινο» βυθίζεται η ελλάδα μέρα με τη μέρα, αφού όσο περνούν οι μέρες παρά τα σκληρά lockdown σε πολύ μεγάλο μέρος της χώρας τα κρούσματα επιμένουν πολύ ψηλά, ενώ και η πίεση στα νοσοκομεία αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να οδηγεί το σύστημα υγείας σε «ασφυξία». Αχαΐας, αρκαδίας, θεσσαλονίκης, λάρισας όλες οι υπόλοιπες περιοχές της ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο). Στο βαθύ κόκκινο φαίνεται να μπαίνουν εννέα ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι της χώρας μας. Χαρδαλιάς τόνισε ότι στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, δηλαδή στο βαθύ κόκκινο παραμένουν οι περιφερειακές εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων από αύριο εντάσσονται επίσης στο βαθύ κόκκινο, έως και τις. Βρείτε τα καλύτερα δωρεάν στοκ εικόνων σχετικά με βαθύ κόκκινο. Εισήγηση για αυστηρό lockdown σε ιωάννινα και χαλκιδική.

Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσονται από το πρωί του σαββάτου, 13 μαρτίου στις 6 μέχρι και μέχρι τη δευτέρα 22 μαρτίου οι ακόλουθες περιοχές, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού και της πίεσης που ασκείται στα νοσοκομεία Βρείτε τα καλύτερα δωρεάν στοκ εικόνων σχετικά με βαθύ κόκκινο. Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα παρασκευής, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας νίκο. Αυστηρότερα μέτρα στα χανιά από αύριο. Τα επιπλέον μέτρα θα ισχύουν από το σάββατο 13 μαρτίου μέχρι και τουλάχιστον την δευτέρα 22 μαρτίου.

Αργολικές Ειδήσεις: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Αργολικές Ειδήσεις: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ from 1.bp.blogspot.com
Ως εκ τούτου τα σχολεία μας (δημοτικά και νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως. Την ένταξη του δήμου χανίων σε κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) για την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση του lockdown σε αττική και θεσσαλονίκη, καθώς μαζί με άλλες περιοχές της χώρας παραμένουν στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου: Από βαθυ κοκκινο , τετάρτη, 10 μαρτίου 2021 | 11:43 μ.μ. Βρείτε τα καλύτερα δωρεάν στοκ εικόνων σχετικά με βαθύ κόκκινο. See more of βαθύ κόκκινο on facebook. Πολιτησ news, 12/03/2021 (τελευταία ενημέρωση 12:29). Contact βαθύ κόκκινο on messenger.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») εντάσσονται με ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, από αύριο το πρωί στις 6 και μέχρι τη δευτέρα 22 μαρτίου νέες περιοχές, λόγω της αυξητικής τάσης του επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται σε.

Έδωσε την ζωή του πολεμώντας, για να γίνει η κρίση ευκαιρία για την κοινωνική επανάσταση. Την εκ νέου παράταση του lockdown για αττική και θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, καθώς και την ένταξη άλλων οκτώ περιοχών στο «βαθύ κόκκινο». Οι περιοχές που παραμένουν στο βαθύ κόκκινο: Όπως είναι αναμενόμενο, το lockdown παίρνει παράταση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «αθήνα 9.84» ο καθηγητής τόνισε ότι «τα πράγματα είναι δύσκολα κι ελπίζουμε να μην εξελιχθούμε σε μια νέα ισπανία ή πορτογαλία» και πρόσθεσε πως «αύριο θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στην επιτροπή η πιθανότητα να μπουν κι άλλες περιοχές στο βαθύ. Η περιφερειακή ενότητα ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα λέσβου και η περιφερειακή ενότητα χαλκιδικής. Στο μεταξύ, σε «βαθύ κόκκινο» πέρασε και ο δήμος χανίων όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα παρασκευής, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας νίκο. Συγκεκριμένα οι περιοχές αυτές είναι Ο δήμος ανωγείων της περιφερειακής ενότητας ρεθύμνου. Κατερίνης, ιωαννίνων, σκιάθου, χανίων και μετσόβου. Contact βαθύ κόκκινο on messenger. Τα επιπλέον μέτρα θα ισχύουν από το σάββατο 13 μαρτίου μέχρι και τουλάχιστον την δευτέρα 22 μαρτίου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

0 comments